Ajankohtaiset asiamme Yritysesittelymme Tuotteet Palvelumme Ota yhteyttä ja kysy lisää
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Aika-Kulta Oy on kello- ja kulta-alan myymäläketju keski-uudellamaalla. Neljällä paikkakunnalla toimiva yritys on palvellut alueen asukkaita jo vuodesta 1958, ja se tunnetaankin alueella laadukkaiden kellojen ja korujen ostopaikkana. Asiantuntevaa palvelua ammattitaidolla tarjoavat kaikki yrityksessa työskentelevät 16 henkilöä. Järvenpään myymälä sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Tuusulan S-marketin kauppakeskuksen yhteydessä, Sipoossa myymälä on kauppakuja dominolla ja Keravalla Prisman kauppakeskuksessa.

Aika-Kullasta löydät kaikki alan palvelut ja tuotteet aina timanttikoruista ja kultaketjuista hopeisiin ruokailuvälineisiin ja kynttilänjalkoihin.

Kihla- ja vihkisormukset elämän tärkeimpiin hetkiin voit valita hyvästä valikoimasta alan tunnettuja brandeja, kuten Kohinoor, Jukka Ailio ja Ra-Collection. Oma maahantuonti suoraan valmistajilta ilman välikäsiä varmistaa kultaketjujen ja muiden korujen kilpailukykyiset hinnat. Syksyisin ja keväisin täydentyvät varastot takaavat malliston sisältävän jatkuvasti korumaailman uusimmat trendit. Kalevala-Korut ovat uutuuksineen tunnettuja sekä suomessa että ulkomailla, siksi ne ovat näyttävästi edustettuina myymälöissämme.

Rannekelloissa valikoimaamme kuuluu niin perinteisiä sveitsiläisvalmisteisia kelloja, kuin uusia tunnettuihin brandeihin perustuvia merkkejäkin. Tissot, Raymond Weil ja Candino kellot tunnetaan sveitsiläisestä laadustaan kun taas Police, Axcent ja Tommy Hilfiger–tuotemerkit ovat tuttuja muistakin tuotteistaan. Citizen ja Leijona taas edustaa hyvän hinta-laatusuhteen ajannäyttäjää. Vuonna 1995 Aika-Kulta oli Suomen suurin yksittäinen Citizen kauppias, josta kiitos kuuluu tietysti Aika-Kullan uskollisille asiakkaille.

Pöytähopeissa valikoimaan kuuluu kaikki tunnetuimmat ruokailuvälinesarjat. Chippendale, Romantica, Musla, Aino, tässä vain osa Kultakeskus Oy:n laadukkaista Leijona Hopea tuotteista. Kulta-Teollisuuden valmistamat Suomi- ja Tähkä sarjat myös valikoimassa. Myymäläketjun yhteisostot takaavat edulliset kuluttajahinnat.

Aika-Kulta Oy kuuluu valtakunnalliseen Kultasydän-ketjuun, jonka päämääränä on hankkia laadukkaita alan tuotteita niin Suomesta kuin ulkomailta, ilman turhia välikäsiä. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota tuotteet asiakkaille hyvästä valikoimasta aina erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä kuvastossa esimerkki tuotteita ketjumme tuotetarjonnasta.

Tulevaisuudessa yritys tulee jatkuvasti kehittämään palvelujaan monipuolisemmiksi ja keskittymään hyvään asiakaspalveluun. Alan muututtua valtavasti viime vuosikymmenien aikana, ei Aika-Kullassa ole unohdettu henkilökunnan koulutusta. Tämä etenkin siksi koska kellot ovat muuttuneet suurelta osin mekaanisista elektronisiin. Aika-Kulta Oy pystyy tänä päivänä tarjoamaan asiakkailleen täydelliset kello- ja kulta-alan palvelut aina kellojen ja korujen korjauksesta tietokonekaiverruksiin. Klikkaa Palvelut linkkiä, ja tutustu yrityksen tarjoamiin palveluihin.

Historiaa

Liiketoiminta alkoi Järvenpäästä jo vuonna 1958. Yritys toimi nimellä Kelloliike T. Niittymäki, ja se tarjosi jo silloin kello- ja kultasepänalan palveluja järvenpääläisille. Ensimmäinen myymälä toimi nykyisen Sibeliuksenkatu 21:n paikalla. Seuraavaksi siirryttiin asemanmäkeen. Vuonna 1961 muutettiin juuri valmistuneeseen Sibeliuksenkatu 19:ään. 1970 saatiin väljemmät tilat Osuuspankin talosta, Sibeliuksenkatu 17:sta.

Vuonna 1981 liike muutti nykyiselle paikalle Sibeliuksenkatu 6:een. Tiloihin järjestettiin ajanmukaiset tilat työhuoneineen.

Vuonna 1983 Aika-Kulta avasi toisen toimipisteen Hyrylän ostoskeskukseen, josta se muutti Hyrylän kauppatielle ja sieltä 1996 nykyiselle paikalle Tuusulan kauppakeskukseen, johon valmistui nykyaikaiset tilat monine palveluineen.

Vuosi Hyrylän myymälän avauksen jälkeen, vuonna 1984, avattiin kolmas toimipiste Sipoon Nikkilään Osuuspankin yläkertaan. Sieltä muutettiin vuosien odottelun jälkeen maantasalle Iso Kylätielle. Nykyiselle paikalleen, kauppakeskus Dominoon, Aika-Kulta muutti 1996.

Keväällä 2002 Järvenpään myymälää remontoitiin, ja saatiin tuotteiden varastoinnin sekä uudistetun esillepanon myötä vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita.

Syksyllä 2005 avattiin Aika-Kulta myös Keravalla. Uudenaikainen myymälä uudessa laajennetussa Prisma-kauppakeskuksessa. mahdollistaa alueen asukkaiden palvelemisen kello- ja kultasepän alan tuotteiden merkeissä entistä kokonaisvaltaisemmin.

Puoli vuosisataa kauniiden asioiden asialla

Keväällä 2008 juhlittiin Aika-Kullan 50-vuotista taivalta. Synttäriviikkoa vietettiin erilaisten tuote-esittelyjen, tarjousten ja kahvitarjoilun merkeissä. Juhlavuoden kunniaksi lanseerattiin myös numeroitu hopeakorusarja Tuusulanjärven viisi aaltoa, katso lisää Tuotteet-osiosta.

Kiitokset kaikille merkkipäivänä muistaneille. Suuret kiitokset kuluneista vuosista kuuluvat myös asiakkaillemme, henkilökunnallemme, ja tietysti kaikille muille sidosryhmillemme.